Ζώδια: Για ποιους ο Φεβρουάριος θα είναι γεμάτος έρωτα και για ποιους η δουλειά θα νικήσει το… κρεβάτι

Ο Φεβρουάριος μπήκε με ερωτικές διαθέσεις για κάποια από τα ζώδια ενώ για άλλα τα επαγγελματικά είναι εκείνα που θα κυριαρχήσουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Οι πρωτοβουλίες και οι αποφασιστικές ενέργειες αυτή την περίοδο θα μειωθούν και θα νιώσετε μία μικρή πίεση από το γύρω περιβάλλον. Η προσωπικότητά σας δεν θα μπορέσει να αναδειχθεί με τον τρόπο που εσείς θέλετε, καθώς θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο θα έχουν την πρωτιά στην ζωή σας. Ο Άρης θα παρεμβάλει εμπόδια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα φέρει ρίξεις σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση. Η εσωστρέφεια και η μειωμένη δράση από την μία θα σας δώσει το περιθώριο να εξετάσετε προσωπικά θέματα, από την άλλη μπορεί να να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, που θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Στην ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σας δικτύωση θα είναι το επίκεντρο αυτή την περίοδο και οι ενέργειες που θα κάνετε θα αναδείξουν την διπλωματική σας συμπεριφορά. Η επαγγελματική σας αποκατάσταση θα είναι σε συνάρτηση με τις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς θα εμφανιστούν νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Στον επαγγελματικό χώρο νέες ερωτικές σχέσεις θα αναπτυχθούν και θα λειτουργήσετε με πρωτοτυπία και θα έρθετε κόντρα με κατεστημένα και στερεότυπα. Η εμβάθυνση σε θέματα καριέρας και η αποφασιστικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κατευθύνουν τις κινήσεις σας σε νέους ορίζοντες. Η επικοινωνία σε θέματα σχέσεων θα είναι πιο ελεύθερη και θα είστε ανοιχτοί σε απόψεις, που ίσως μέχρι εχτές απορρίπτατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα ερωτικά σας θέματα θα ενεργήσετε επιμελώς πειθαρχημένα και θα αναζητήσετε την ασφάλεια μέσα από πρόσωπα και καταστάσεις. Ενώ η διάθεσή σας θα είναι να επισκεφτείτε νέους τόπους και να γνωρίσετε νέες συνήθειες, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα σας διαμορφώσουν τις σκέψεις και θα ενεργήσετε με πιο ωριμότητα και έλεγχο. Η Αφροδίτη θα σας προσγειώσει και θα σας ωθήσει να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να αποκτήσετε κεκτημένα και νέες ερωτικές σχέσεις που θα έχουν μακροχρόνια πορεία. Η μόρφωση και η εκπαίδευση θα είναι στα ενδιαφέροντά σας και θα προσπαθήσετε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αφήστε πίσω την επιπόλαια σκέψη και δημιουργήστε γερά θεμέλια για το μέλλον. Οι συγκρούσεις και οι εκρήξεις με το συγγενικό ή κοντινό περιβάλλον απαιτούν ισορροπία. Μην αφήσετε στα πράγματα να χάσουν τον έλεγχο, καθώς θα επηρεάσουν αρνητικά τα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και σχέσεις. Σε θέματα γάμου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις αποφάσεις σας και να επανεξετάσετε την σχέση σας σε βάθος. Η απόφαση να τελειώσετε σχέσεις που δεν έχουν συνέχεια στην ζωή σας θα είναι οριστική και θα δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αρχίσει μία νέα σελίδα. Δείξτε προσοχή στα συναισθήματά σας και μην αφήσετε τον θυμό να σας συνεπάρει και να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα με τα πρόσωπα που θέλετε να υπάρχουν στην ζωή σας. Η Αφροδίτη θα φέρει μία αρμονία και θα προσπαθήσει να γίνουν  οι αλλαγές στην ζωή σας με θετικά αποτελέσματα. Επίσης, θα δημιουργήσει την ανάγκη να ανακαλύψετε ένα βαθύτερο νόημα στις σχέσεις σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι πρέπει να βρίσκεστε σε μία εσωτερική ισορροπία για να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες.

ΛΕΩΝ

Οι ξαφνικές αλλαγές και τα απρόοπτα που θα υπάρξουν στις ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις θα απαιτήσουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ο ήλιος θα σας χαρίσει την ανεξαρτησία μέσα στις σχέσεις και θα αναδείξει έντονα την προσωπικότητά σας. Δείξτε προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα, καθώς θα περιορίσετε την δράση του συντρόφου σας. Οι λύσεις που θα βρείτε σε θέματα που σας δυσκολεύουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε θέματα, που ίσως μέχρι σήμερα νιώθατε αδύναμοι. Νέες ερωτικές σχέσεις θα συνεπάρουν την διάθεσή σας και θα βρεθείτε σε νέους χώρους που θα αναδείξουν την δυναμική και τον μαγνητισμό σας. Διατηρείστε μία πειθαρχημένη συμπεριφορά σε καινούργιες καταστάσεις, χωρίς να αφήνετε τον έλεγχο και τα ηνία να χάνονται εξαιτίας υπερβολών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας αυτή την περίοδο και οι αναζητήσεις σας θα τραβήξουν την προσοχή, δίνοντας μικρότερη προσοχή στα ερωτικά σας. Η καθημερινότητα και η αναζήτηση της ασφάλειάς σας θα είναι η προτεραιότητά σας. Ο Κρόνος δεν θα επιτρέψει να κάνετε μεγάλα άλματα στον ερωτικό σας τομέα. Στις μακροχρόνιες σχέσεις θα προσπαθήσετε να αναλύσετε θέματα που έχουν προκύψει και επηρέασαν την ζωή σας, αποφεύγοντας υπερβολές και απότομες συναισθηματικές αλλαγές που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσοχή ερωτικές σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η στιγμή που θα νιώσετε την ανεμελιά και θα προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, έχοντας ως αποτέλεσμα να διασκεδάσετε και να δείτε με μια πιο ανάλαφρη ματιά τα πράγματα. Θα ξεκινήσετε νέες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και θα έρθετε σε επαφή με καινούργια πρόσωπα. Μία ρομαντική διάθεση θα υπάρξει μεταξύ σας και νέες ερωτικές σχέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενώ η ανάγκη να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να φλερτάρετε θα είναι έντονη, ο Ουρανός θα φέρει αρκετές αντιθέσεις στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε θέματα στις σχέσεις σας που χρονίζουν και αποφύγετε κτητικές συμπεριφορές. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας να επανεξετάσετε από κοινού γεγονότα, που σας έχουν φέρει σε απόσταση. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Απλά δώστε χρόνο στα πράγματα και εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας για σας θα είναι το επίκεντρο αυτή την περίοδο και η διάθεση να ζήσετε την ελευθερία και χωρίς όρια τις σχέσεις σας, θα φέρει μεικτά αποτελέσματα. Σχέσεις του παρελθόντος θα αναζωπυρωθούν και θα θελήσετε να ζήσετε ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Σε θέματα γάμου ή μακροχρόνιων σχέσεων, θα υπάρξει μία αναθέρμανση των συναισθημάτων και θα νιώσετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ο Ποσειδώνας θα ενισχύσει την ρομαντική σας διάθεση και νέες ερωτικές σχέσεις θα δημιουργηθούν μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον. Αφεθείτε στις στιγμές που σας χαρίζονται, χωρίς να φτάσετε στην ασυδοσία και να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε στις σχέσεις θα είναι σημαντικός, καθώς θα σας ωθήσει να εξετάσετε κομμάτια του εαυτού σας, αφήνοντας χώρο και σεβόμενοι τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Οι νέες σχέσεις που θα κάνετε θα σας αφήσουν μία ευχάριστη νότα, αφού δεν μπορούν να σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια διάρκεια. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα ερωτικά σας θα εκδηλώσετε την αποφασιστικότητά σας και θα λάβετε πρωτοβουλίες για θέματα που έχουν βγει εκτός ελέγχου. Η σταθερότητα θα είναι το επίκεντρο που πρέπει να διατηρείτε σε αποφάσεις και σκέψεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές, καθώς ο Άρης θα εντείνει αντιθέσεις και κτητικές συμπεριφορές. Δώστε την ευκαιρία στον σύντροφο και τον εαυτό σας να καταθέσετε τα συναισθήματά σας και να συζητήσετε. Η έλλειψη του μέτρου σε σκέψεις και ενέργειες θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα και θα νιώσετε εκτεθειμένοι σε κριτικές των άλλων. Η αναζήτηση νέων πηγών εσόδων θα τραβήξει την προσοχή από παρατεταμένες συζητήσεις που θα οδηγηθούν σε άκαρπα συμπεράσματα. Στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε νέες σχέσεις, αποφύγετε στερεότυπα και κατεστημένα που αφήνουν μία αρνητική εικόνα κάποιες φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία να γίνετε το επίκεντρο του κόσμου αυτή την περίοδο θα φανεί έντονα στις συμπεριφορές σας και στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα. Αποφύγετε νέες ενάρξεις και σχέδια, διότι ο ενθουσιασμός δεν θα σας αφήσει να εξετάσετε ή να εστιάσετε σε πιθανούς κινδύνους που θα εμφανιστούν. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε τον έρωτα που έχει σημασία για εσάς.  Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην ζωή σας θα φέρουν μία μικρή αναστάτωση στα συναισθήματά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσετε. Στα θέματα σχέσεων θα έρθουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος και θα προσπαθήσετε να δώσετε μία οριστική λύση. Οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν θα λείπουν από τις σχέσεις σας, όταν θα νιώθετε την απειλή από το γύρω περιβάλλον. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τα πράγματα σε μία ισορροπία και μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που επιθυμούν να επηρεάσουν αρνητικά την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιλύσετε θέματα των σχέσεων σας, που μέχρι σήμερα έχουν δείξει μία αρνητική πορεία. Η φροντίδα και η ευαισθησία θα είναι τα στοιχεία που θα αντιπροσωπεύουν τις ενέργειές σας, τα οποία θα δώσουν το περιθώριο να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η διάθεση να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και να κάνετε νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη και θα βρείτε χρόνο για κοινά ενδιαφέροντα. Για τους ελεύθερους, θα υπάρξουν νέες σχέσεις και ο αέρας της ελευθερίας θα μαγνητίζει έντονα τα βλέμματα. Την περίοδο αυτή θα γευτείτε τον έρωτα και το πάθος και θα αναδείξετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Η προσωπική σας λάμψη θα έλκει τα άτομα που συνυπάρχουν γύρω σας και θα πρωτοτυπείτε με τρόπο που θα έρχεστε σε σύγκρουση με τα κατεστημένα. Οι σχέσεις του παρελθόντος που σας ενδιαφέρουν και έχουν μείνει ανολοκλήρωτες θα αναζωπυρωθούν και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία αρμονία και μία σταθερότητα θα επικρατήσει αυτή την περίοδο για εσάς, κυρίως στις ερωτικές σχέσεις. Η αναζήτηση του εαυτού σας και των επιθυμιών σας, θα έχουν μεγαλύτερη σημασία και θα τους δώσετε περισσότερο χρόνο. Μία πιο ανάλαφρη διάθεση και ταυτόχρονα απομάκρυνση από τον σύντροφό σας, θα αφήνει χώρο στην σχέση σας να πάρει τον δρόμο της, χωρίς να υπάρξουν εμβόλιμες πιέσεις. Η στροφή σε καλλιτεχνικές τάσεις και δεξιότητες θα βοηθήσει να αποφορτίσετε την αρνητική ενέργεια και παράλληλα, θα ενδυναμώσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας. Σε περιπτώσεις που έχετε κλείσει έναν κύκλο ζωής, θα βρεθείτε απέναντι σε νέα ξεκινήματα και ο ενθουσιασμός θα συναρπάσει τις καινούργιες σας επιλογές. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθησή σας, καθώς θα σας ορίσει την πορεία και την διάρκεια της νέας σχέσης. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα βοηθήσουν να έρθετε κοντά με το κέντρο σας. Απλά βρείτε χρόνο και εκμεταλλευτείτε τον προς όφελός σας.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *