Νυφικό χτένισμα 2020 η νέα τάση της μόδας στα χτενίσματα

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2020. Ένας μήνας μας χωρίζει απ το νέο έτος και οι νέες τάσεις της μόδας στα νυφικά χτενίσματα μας προκαλούν δέος! Για το 2020 φαίνεται ότι το πάνω χέρι το έχουν χτενίσματα περίτεχνα που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πλούσια και ζωντανά. Έχεις μακριά μαλλιά και δεν θέλεις να κάνεις μια απο τα ίδια; Αναζητάς κάτι το διαφορετικο; Τοτε, ειμαστε εδω να σε βοηθήσουμε! Δες τις καλύτερες ιδέες για νυφικό χτένισμα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2020 ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Είτε επιλέξεις να κάνεις μπούκλα τα μαλλιά σου είτε ίσια, μπορείς χρησιμοποιήσεις αρκετά αξεσουάρ. Όμορφα στρασάκια και λουλούδια που θα ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο θα σε κάνουν να λάμπεις.

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΣΑ ΚΑΤΩ.

Για την νύφη που έχετε μακριά μαλλιά και πλούσια είναι καλό να κάνετε κάτι μοντέρνο, διαφορετικό. Ακόμα και για λόγους ευκολίας καλό θα ήταν να μαζεύατε κάποια από τα μαλλιά σας πάνω, με περίτεχνα σχέδια και νυφικά χτενίσματα. Δημιουργήστε μια μικρή κοτσίδα ή πλεξούδα. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να στηρίξετε και το πέπλο σας πολύ πιο εύκολα.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2020 ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ.

Τι πιο όμορφο από μακριά μαλλιά χτενισμένα με όμορφες πλεξούδες για την νύφη! Ακολουθούν υπέροχες ιδέες.

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΟΓΚΟ.

Αν λατρεύεις τον όγκο των μαλλιών σου και δεν θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές. Τότε να ξέρεις ότι στη μόδα για το 2020 είναι ο όγκος και τα πλούσια μαλλια! Χρησιμοποιήσε αφρό και ψαλίδι για μπούκλες για να το πετυχεις.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2020 ΜΕ ΡΟΥΣΤΙΚ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Ο ρουστικ γάμος παραμένει στην μόδα και για το νέο έτος. Απλά χτενίσματα με έμφαση στα αξεσουάρ θα είναι η καλύτερη επιλογή. Τα ρουστικ μαλλιά φαίνονται φυσικά και ταιριάζουν απόλυτα με ένα γάμο κοντά στη φύση.

Για όλες εσάς τις νύφες που θέλετε να ακολουθήσετε την μόδα για το νέο έτος, διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο για εσάς. Έχουμε επιλέξει, όμορφα νυφικά χτενίσματα που ταιριάζουν σε ΄όλες τις νύφες με μακριά μαλλιά. Βρείτε το καλυτερο νυφικο χτενισμα 2020.

Επιμέλεια & Γραφή: Λορίνα Γ. & Γκέλλυ Δούνα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ https://theweddingexperts.gr/articles/nufi/nyfiko-htenisma-2020/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *