8 + 1 πράγματα που πρέπει να κανει ο γαμπρός!

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στους γαμπρούς!
Grooms-to-be! Μετά το άγχος που περάσατε μέχρι να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε την πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής σας και μετά τη θετική απάντηση, θα σκεφτείτε πως τώρα έχετε το δικαίωμα να χαλαρώσετε. Αυτό είναι μια επιλογή, αλλά αν θέλετε να την κάνετε πραγματικά ευτυχισμένη πρέπει και εσείς να δείξετε ενδιαφέρον στο θέμα γάμου και να λάβετε δράση… άμεσα! Μια πρόταση γάμου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο σε κάποια φάση πρέπει να ολοκληρωθεί. Βοηθήστε λοιπόν σε αυτό το έργο που εσείς ξεκινήσατε και διευθετήστε τις υποχρεώσεις που ανήκουν σε εσάς για την προετοιμασία του γάμου σας. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα πάντα σωστά, σας παρουσιάζουμε τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ο γαμπρός!

  1. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ

Μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα θέματα όπως η διακόσμηση γάμου, ο ανθοστολισμός ή τα γλυκά του dessert table, όμως καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι που πραγματικά σας απασχολεί και να ασχοληθείτε με αυτό. Αν για παράδειγμα, σας ενδιαφέρουν θέματα όπως η μουσική ή η φωτογραφία, εκφράστε την άποψή σας σχετικά με αυτά, βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες και επιλέξτε με την αγαπημένη σας όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

  1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΑΣ

Αυτό είναι βέβαια κάτι που έχετε σκεφτεί από πριν, αφού αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις. Σκεφτείτε πολύ καλά και ανακοινώστε στον αγαπημένο, καλύτερο φίλο σας ότι θέλετε να έχει αυτόν το βασικό ρόλο στο γάμο και μετέπειτα στον έγγαμο βίο σας. Μετά την τιμή και τη χαρά που θα του δώσετε, θα ξεκινήσει και ο ίδιος τις διαδικασίες προετοιμασίας.

  1. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ

Συζητήστε με την αρραβωνιαστικιά σας, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις για τα θέλω σας. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε και οι δυο σας τί ακριβώς επιθυμείτε, πού συμφωνείτε και πού όχι, έτσι ώστε να βρείτε μια λύση. Το να επιμένετε στη δική σας γνώμη, δε θα βοηθήσει καθόλου την κατάσταση και πιθανόν να δημιουργήσει εντάσεις. Σεβαστείτε λοιπόν τα θέλω της (όπως πρέπει να κάνει και η ίδια με τα δικά σας) και οργανώστε έναν όμορφο γάμο που θα αντιπροσωπεύει και τους δυο!

  1. ΧΑΡΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

Η διαδικασία οργάνωσης ενός γάμου μπορεί να είναι εξαιρετικά απαιτητική, φορτώνοντας άγχος και στρες την αγαπημένη σας. Αυτήν την περίοδο, σας θέλει όσο πιο δίπλα της γίνεται. Μπορείτε να της ετοιμάσετε ένα γευστικό δείπνο, δείτε την αγαπημένη της ταινία και χαρίστε της μια όμορφη βραδιά. Μια βραδιά που θα της θυμίσει πως αυτή η περίοδος είναι τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη. Μια σημαντική περίοδος της ζωής της που αν και συνοδεύεται με αρκετό άγχος, πρέπει να την απολαύσει στο έπακρον!

  1. ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αν δείτε ότι κάπου τα πράγματα δυσκολεύουν και ότι η αγαπημένη σας πιέζεται πολύ με την οργάνωση του γάμου, τότε μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Για παράδειγμα, αν προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνη της, μπορείτε να της προτείνετε να προσλάβει μια wedding planner για το γάμο σας, η οποία θα τη βοηθήσει να σχεδιάσει το γάμο των ονείρων της!

  1. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια σχεδιασμού ενός γάμου, μπορούν να προκύψουν διάφορα οικογενειακά θέματα. Για παράδειγμα, ίσως η μητέρα της νύφης να μπλέκεται στη διαδικασία οργάνωσης ή διάφοροι συγγενείς να εκφράζουν επίμονα την άποψή τους. Ακούστε τη γνώμη τους και προσπαθήστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις!

  1. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Ο γάμος σας δεν αποτελεί ένα απλό event στο οποίο θα είστε παρών. Είναι ένα γεγονός αφιερωμένο ειδικά σε εσάς και στην αρραβωνιαστικιά σας. Οπότε, αφού θα είστε ένας από τους πρωταγωνιστές της μοναδικής αυτής ημέρας, φροντίστε να δείχνετε πιο κομψός και περιποιημένος από ποτέ! Αναφερόμαστε σε μικρές αλλαγές που θα σας φρεσκάρουν, όπως για παράδειγμα, ένα κούρεμα ή ξύρισμα μια με δυο βδομάδες πριν το γάμο ή μια συνδρομή στο γυμναστήριο μήνες πριν.

  1. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ

Για τη μέλλουσα σύζυγό σας μπορείτε να αγοράσετε ένα προσωπικό δωράκι που θα σημαίνει κάτι σημαντικό για τους δυο σας. Δε χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, ακόμα και ένα απλό γράμμα με όμορφα και γλυκά λόγια είναι αρκετό. Μια τέτοια χειρονομία, την ημέρα του γάμου σας ενώ ετοιμάζεται, θα τη συγκινήσει και θα της δώσει την απαραίτητη δύναμη.

  1. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Οργανώστε τους άνδρες σας έτσι ώστε όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Συζητήστε μαζί τους και αποφασίστε πώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί κάποιος να σας φέρει κάτι που να χρειαστείτε. Αυτό το βήμα θα σας ξαλαφρώσει από τυχόν δυσλειτουργίες του γάμου, αφού θα ξέρετε ότι για το καθετί που μπορεί να συμβεί κάποιος θα είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.

love4weddings.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *